Despre noi

www.artasomnului.ro este un magazin online, proprietate a firmei Creative Side SRL, CUI RO43161817, J15/1033/2020 cu sediul social in loc. Cretu, Judet Dambovita, Str. Luncii nr. 102.

Arta Somnului s-a născut din nevoia pentru un somn liniștit, în asternuturi de calitate premium, din materiale naturale. Având în vedere că ne petrecem peste 30% din viață dormind, este esențial ca patul nostru să fie tratat regește.

Cine suntem?

Suntem o echipa formata din oameni tineri, cu experienta vastă atat in mediul decoratiunilor interioare, cat si in domeniul e-commerce (creare si administrare site-uri web, dar si marketing online).

In tot acest timp am fost alaturi de mii de clienti, care pe parcurs au devenit fideli fata de noi, deoarece am incercat sa oferim cele mai noi produse, in cele mai noi tendinte si cu cel mai bun  raport calitate-pret de pe piata.

Suntem onesti si incercam intotdeauna sa facem lucrurile asa cum trebuie. Ne recunoastem greselile, invatam din acestea si reactionam imediat. Respectam clientii/partenerii nostri si ii tratam asa cum dorim sa fim tratati si noi.

Ne place ceea ce facem si zi de zi luptam pentru visul nostru. Cautam noi oportunitati de dezovoltare si incercam sa ne depasim limitele. Suntem pregatiti in orice moment pentru provocari si suntem dornici de a invata lucruri noi. Doar asa putem deveni mai buni.

Ce ne-am propus?

Să inovam modul de a ne odihni si in acelasi timp să ajutăm fiecare client să redescopere arta somnului, prin oferirea celei mai bune experiențe senzoriale posibile.

Misiunea noastra este sa oferim o gama larga de produse pentru casa, de cea mai buna calitate, nu doar pentru a satisface nevoile clientilor nostri, ci si asteptarile acestora. Fiecare client este diferit si, prin urmare, are nevoi diferite. Cu alte cuvinte, ne dorim ca tu sa fii fericit dupa experienta cu noi.

Va multumim ca doriti sa cumparati de la noi!