Ai nevoie de o oferta personalizata de pret angro sau pentru o unitatea de cazare din industria HoReCa? Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp.

    Departamentul nostru de produse textile destinate HoReCa ne-a adus cele mai mari satisfactii profesionale, reusind intr-un timp foarte scurt sa avem in portofoliu unele dintre cele mai selecte locatii din tara.

    Prin diversitatea materialelor de cea mai buna calitate pe care le importam, pana la tesaturi naturale, colectiile noastre acopera toate stilurile de amenajari. Ne-am adresat acestor locatii cu textile hoteliere deosebite, profesionale, realizate din tesaturi de calitate superioara si materiale de cea mai buna calitate. Acestea au fost create pentru a oferi un nivel optim de confort si longevitate.

    Noi iti oferim cea mai buna calitate, la preturi competitive. Putem gasi solutii pentru toate tipurile de hoteluri si pensiuni, indiferent ca vorbim de unul de 5 stele sau de unul de 3 stele.

    Ne poti contacta pentru a discuta despre nevoile tale si despre produsele care sunt cel mai potrivite pentru unitatea ta de cazare. Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp.